Sambo: Surorile Rus, aur și argint la campionatul european școlar

 In Sambo

După ce în urmă cu cinci săptămâni se întorceau acasă de la Campionatul European de Sambo cu câte două medalii de bronz fiecare (la Cadeți și la Tineret), de această dată surorile Rus au reprezentat România la ”European Open School Combat Games”, competiție care cuprinde mai multe discipline sportive și se desfășoară anul acesta la Belgrad (29 mai – 3 iunie).

Marți, 30 mai, s-a desfășurat competiția de sambo, la care surorile Rus au reușit să cucerească medalia de aur (Anamaria, la categoria 65kg) și medalia de argint (Alexandra, 59kg). Competiția s-a desfășurat cu sportivi născuți în 2005-2007, iar fetele noastre sunt născute în 2007, fiind încă junioare.

Sportivele sunt legitimate la CSM Baia Mare și sunt eleve în clasa a zecea la Colegiul Economic Nicolae Titulescu – profilul Turism și Alimentație (director – prof. Crina Buda, diriginte – prof. Ladislau Maghiaros).

Felicitări fetelor, felicitări antrenorilor, mulțumiri conducerii școlii pentru sprijin și părinților care le susțin în tot ceea ce fac!