Laura Augustin, două medalii de aur în Mexic

 In Judo

Laura Augustin, abonată la aurul marilor competiții ale polițiștilor și pompierilor.

După ce în urmă cu două luni cucerea aurul la Campionatul Mondial al Polițiștilor și Pompierilor desfășurat în China, Laura a primit o invitație specială din partea organizatorilor Jocurilor Latino-Americane ale Polițiștilor și Pompierilor (17-23 noiembrie 2019). Gazda, capitala Mexicului – Ciudad de Mexico.

Perioada de decizie a fost scurtă, dar după ce și-a consultat familia și antrenorul, n-a stat mult pe gânduri și a acceptat provocarea. Așa că a luat biletul de avion și … spre Mexic!.

Deși a avut doar o zi de adaptare la diferența de fus orar, Laura a reușit să treacă peste acest inconvenient și a reușit să câștige aurul la Ju-Jitsu, concurs desfășurat în 18-19 noiembrie. Apoi a venit rândul disciplinei Judo, 20-21 noiembrie, unde a obținut de asemenea medalia de aur. Laura este prima polițistă din România care participă la această competiție si spre bucuria ei și a noastră câștigă două medalii de aur. La competiție au participat sportivi din peste 30 de țări.

Laura Augustin practică Judo de performanță la CSM Baia Mare, antrenată de prof. antrenor emerit Vasile Pop. Lucrează ca agent de Poliție în Orașul Ulmeni.

Felicitări sportivei!